راه اندازی سامانه تکریم ارباب رجوع

سامانه تکریم ارباب رجوع (ارتباط با مسئولین) راه اندازی گردید.

مقارن با دهه کرامت و به مناسبت میلاد با سعادت حضرت امام رضا (ع) سامانه تکریم ارباب رجوع در راستای احترام به حقوق مراجعه کنندگان به بخش ها و واحدهای مختلف دانشگاه توسط مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات راه اندازی شده است. در زیر، فرم نظرسنجی (شکایت، تقدیر، انتقاد، درخواست و ...) از بخش های مختلف دانشگاه به تفکیک ارائه شده است که می توانید فرم مربوطه را جهت پیگیری های بعدی تکمیل نمایید. خاطر نشان می شود که نظرات، پیشنهادات و انتقادات شما، با توجه به بخش یا واحد انتخابی به صورت مستقیم به کارتابل ریاست آن بخش ارسال شده و پیگیری می شود و در صورت نیاز، نتیجه به اطلاع شما خواهد رسید.

از اینکه امکان خدمت به شما را یافته ایم، خرسندیم.

رسول اکرم (ص): «هركس برادر مسلمان خود را با كلمه ای لطف آمیز تكریم كند و غم را بزداید همواره در سایه جاودان لطف الهي است»

برای تکمیل فرم ارتباط با مسئولین اینجا را کلیک کنید.

لازم به ذکر است آموزش استفاده از این سامانه در منوی «آموزش» و زیر منوی «سامانه دانشگاهی سادا» از وبسایت مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه کوثر قرار داده شده است.